Notícia del Butlletí Setembre 2019

Promoció de l’oferta de benestar

Es publica un nou e-book gratuït sobre activitats i experiències de benestar a la Costa Brava i al Pirineu de Girona.

La publicació digital Wellbeing. A rejuvenating journey through Costa Brava and Girona Pyrenees, escrita per Lola Akinmade Åkerström (escriptora de viatges sueca i fotògrafa premiada per National Geographic, per la BBC i per la CNN) i disponible a la biblioteca digital del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, s’adreça a tots els usuaris interessats a gaudir d’unes vacances i activitats centrades en la recerca del benestar holístic.

La publicació, redactada en anglès i amb una extensió de 105 pàgines, inclou textos descriptius i nombroses fotografies d’alta qualitat d’entorns naturals, espais, activitats i professionals relacionats amb el tema principal. El llibre comença amb una introducció sobre la destinació centrada en l’oferta de benestar, inclou citacions i missatges inspiracionals i s’estructura en diferents blocs temàtics: natura i mindfulness, cos i ànima, menjar i alimentació, rural i retirs, i spa i relaxació.

El projecte ha estat impulsat pel Club de Màrqueting de Salut i Benestar del Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la voluntat de seguir estructurant i promocionant l’oferta específica de salut i benestar de la demarcació de Girona. En aquest mateix sentit, entre els mesos de setembre i novembre es duu a terme una campanya de comàrqueting amb l’agència especialitzada en viatges sostenibles SAÓ Viajes destinada a donar a conèixer paquets turístics de benestar i sostenibles de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre els seus clients i al seu portal propi.

Els propers dies 25 i 27 d’octubre, a més, el Club de Salut i Benestar farà una col·laboració amb la prestigiosa professora de ioga Xuan Lan per promocionar la pràctica del ioga en diversos espais de la Costa Brava.

Descarrega la publicació: https://ebooks.costabrava.org/ebook/wellbeing-in-costa-brava/

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona