Promoció de l’esquí i el Pirineu de Girona

L’oferta turística del Pirineu de Girona 2010-2011 es promociona en dues fires d’esquí i muntanya a les ciutats de Madrid i València i en una acció adreçada al públic final a Barcelona.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar del 12 al 14 de novembre a la fira Esquí Montaña-Naturiva de Madrid i del 19 al 21 de novembre a la fira Ski Mountain de València. Juntament amb diverses entitats i empreses gironines –el Patronat Comarcal de Turisme de la Cerdanya, La Molina, Masella, Alp 2500, Vall de Núria i Solineu Hotels–, el Patronat va promocionar i donar a conèixer el conjunt de l’oferta de productes i serveis turístics de les cinc estacions d’esquí gironines per a la temporada 2010-2011, els espais naturals d’interès, les rutes culturals, les vies verdes, les rutes de senderisme, el cicloturisme i la BTT i la gastronomia d’interior. En aquestes accions promocionals, el Patronat de Turisme va distribuir entre el públic assistent el fullet específic de les estacions d’esquí del Pirineu de Girona, Neu Mediterrània.

La participació gironina es va dur a terme en ambdues fires sota la marca Pirineus de Catalunya, integrada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Diputació de Barcelona, Turisme Val d’Aran i l’Agència Catalana de Turisme.

A més a més, el 20 de novembre, l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanya (ACEM) i l’Agència Catalana de Turisme, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i els socis de la marca Pirineus de Catalunya, van organitzar a la capital catalana una acció adreçada al públic anomenada Tast de Neu. Amb aquesta acció es va promocionar el territori i la gastronomia d’interior i donar el tret de sortida de la temporada d’esquí 2010-2011. El Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar en l’acció juntament amb els consells comarcals de la Cerdanya, el Ripollès i la Garrotxa, distribuint informació sobre l’oferta turística d’esquí i d’interior del Pirineu de Girona.

www.pirineugirona.org