Promoció de golf

L’oferta de golf de la Costa Brava es promociona a la IGTM (Roma) i al torneig Coupe des Présidents (París).


OCTUBRE 2022

Del 17 al 20 d’octubre, el Club de Màrqueting de Golf Costa Brava i diverses empreses del sector de les comarques gironines van participar des de l’estand de Catalunya a la fira professional més important del sector del golf, IGTM (International Golf Travel Market), celebrada a Roma (Itàlia).

En el decurs de quatre dies es van portar a terme jornades de treball entre professionals del sector per crear noves oportunitats de negoci i estar al dia de les tendències del sector. En aquest sentit es va mantenir una quarantena de reunions amb operadors turístics de països com el Regne Unit, Alemanya, França i els països nòrdics.

Tal i com s’ha fet des de fa vuit edicions, en el marc de la fira el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar l’esdeveniment Costa Brava Golf Dinner, que incloïa una presentació i un àpat gastronòmic elaborat per cuiners del col·lectiu gastronòmic La Cuina del Vent, adreçat a un centenar d’operadors turístics i periodistes internacionals especialitzats en golf. Alhora, es va comptar amb la participació de representants gironins d’empreses com ara PGA Catalunya Golf & Wellness, Hotel Peralada & Wine Spa Golf, Golf de Pals & La Costa Beach & Golf Resort, Park Hotel San Jorge, Brava Hoteles i Hotel Terraverda de l’Empordà Golf, amb la finalitat d’establir relacions comercials amb els operadors.

Prèviament a la IGTM de Roma, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va tornar a col·laborar amb el torneig de golf Coupe des Présidents, organitzat per l’associació Golfy i la Federació Francesa de Golf a París, en el qual van participar un centenar d’alts càrrecs d’empreses del país. El torneig va tenir lloc el 15 d’octubre al club de golf d’Ableiges i incloïa una presentació de la destinació Golf Costa Brava dirigida als jugadors i participants de la competició. En l’acció també van ser-hi presents representants d’empreses gironines del sector, com PGA Catalunya Golf & Wellness, Hotel Peralada & Wine Spa Golf i Golf de Pals & La Costa Beach & Golf Resort.

Creix un 5,7 % l’ocupació dels camps de golf de la Costa Brava

La Costa Brava, una de les principals destinacions de golf de l’Estat espanyol, ha presentat els resultats dels sis primers mesos d’activitat del 2022 un cop ha superat els efectes produïts pels dos darrers anys de pandèmia. L’estudi realitzat per l’Associació de Camps de Golf de la Costa Brava comptabilitza 132.048 sortides de golf del gener al juny del 2022, respecte de les 124.933 sortides comptabilitzades el 2019, dada que posa de manifest que han quedat enrere els dèficits d’ocupació del 2020 i el 2021 i que, en sis mesos d’activitat, l’ocupació se situa un 5,7 % per sobre de la del 2019.

...
...
...
...
...