Promoció de creuers

Èxit de participació en la 60a Assemblea General MedCruise-Costa Brava, esdeveniment cabdal del sector dels creuers del Mediterrani.


MAIG 2022

Del 24 al 27 de maig la Costa Brava va esdevenir l’epicentre del sector dels creuers del Mediterrani, amb la reunió de 180 membres de l’associació MedCruise amb motiu de la 60a edició de la seva Assemblea General. Van participar en la trobada els membres associats, companyies consignatàries de creuers i mitjans de comunicació especialitzats, procedents de nou països europeus i dels Estats Units.

En el decurs de quatre dies els membres de MedCruise es van reunir en assemblea, on van assistir a conferències i taules de treball i van poder dur a terme diferents activitats al territori (nou fam trips i tres venues per fomentar el networking), orientades a donar a conèixer els atributs i els productes turístics de la destinació, així com a potenciar la marca Costa Brava Cruise Ports.

La celebració d’aquest esdeveniment és fruit de la bona tasca que duu a terme Costa Brava Cruise Ports, una agrupació d’entitats públiques integrada per Ports de Catalunya, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, les cambres de comerç, indústria i navegació de Girona i Palamós i els ajuntaments de Roses i Palamós, que promocionen i comercialitzen internacionalment els ports de Palamós i Roses, juntament amb la destinació Costa Brava, entre les companyies de creuers preferentment de mitjana capacitat i d’alta gamma.

Els excel·lents resultats assolits els darrers anys consoliden l’activitat creuerística dels ports de Palamós i Roses, els quals han aconseguit fidelitzar companyies i clients; reforcen el paper de la destinació Costa Brava; ajuden a dinamitzar i desestacionalitzar el turisme a la demarcació de Girona, i impulsen econòmicament el territori.

...
...
...
...
...
...