Promoció als països nòrdics

Una vintena de professionals del sector turístic de Noruega s’interessen per l’oferta de turisme d’incentiu i leisure de la Costa Brava.


GENER 2024

L’11 de gener, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar per primera vegada en el Travelmatch (Oslo), la trobada anual de professionals del sector turístic noruec (agències, creadors de contingut, mitjans de comunicació, agències de viatges en línia o OTA) amb la indústria turística europea (empreses gestores de destinació o DMC, oficines de congressos). 

En el marc de l’esdeveniment (workshop) es van celebrar reunions amb una vintena de professionals que es mostraven interessats tant per l’oferta de turisme d’incentiu —atesa pel Costa Brava Girona Convention Bureau— com per l’oferta de leisure vinculada a l’enogastronomia, les propostes culturals i les activitats en entorns naturals. És remarcable l’elevat interès mostrat pel producte de golf i per l’ecoturisme.

En el Travelmatch hi van participar activament l’empresa Evenia Hotel i el Lloret Convention Bureau.

La majoria de professionals van manifestar que coneixien la marca Costa Brava i l’associaven a una destinació complementària a la metròpoli de Barcelona.

...
...