Promoció als països nòrdics

La Costa Brava reprèn la promoció turística al mercat dels països nòrdics per incidir en la temporada 2022.


MAIG 2022

Amb la pandèmia sota control i el restabliment de la mobilitat entre països europeus, la primera setmana de maig el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar la doble missió promocional i comercial «Afterwork Costa Brava Girona» a Noruega i Suècia. L’objectiu era potenciar l’oferta turística i les novetats de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre una setantena d’intermediaris turístics i de prescriptors d’ambdós països per reprendre el contacte i incentivar el turisme de cara a la temporada d’estiu 2022.

Així, l’oferta turística enogastronòmica, d’alta gamma, de golf i de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es van donar a conèixer a les ciutats d’Oslo i Estocolm entre una setantena d’agents de viatges d’agències especialitzades, periodistes i creadors de continguts. 

Aquesta acció promocional va comptar amb la participació de 15 entitats i empreses turístiques gironines, que van aprofitar per comercialitzar els seus productes i serveis i, també, per reprendre el contacte amb professionals noruecs i suecs especialitzats en la programació de viatges de luxe, viatges gurmet i viatges de grups selectes i d’incentiu.

Ambdues trobades professionals van concloure amb un àpat gastronòmic a càrrec del Castell Peralada Restaurant, d’una estrella Michelin.

...
...
...
...
...