Promoció als països de l’Est

La Costa Brava es promociona a Polònia, actual primer mercat emissor turístic dels països de l’Est per a les destinacions mediterrànies.


MAIG 2022

Del 16 al 19 de maig, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, juntament amb l’Agència Catalana de Turisme i Lloret Turisme, va participar en l’acció promocional «Hiszpania on the road» que ha tingut lloc a quatre ciutats de Polònia (Cracòvia, Breslau, Poznań i Varsòvia) amb l’objectiu de promocionar l’oferta turística de la Costa Brava entre una vuitantena d’agents de viatge polonesos.

De les reunions mantingudes amb els agents de viatge polonesos especialitzats en la programació de viatges vacacionals i de negocis van destacar les trobades celebrades amb representants d’agències majoristes com Itaka, Nekera, Logos Tour, Carter, Atur, Best Reisen i Eccotravel, interessades en la destinació Costa Brava i també el Pirineu de Girona, i amb mitjans de comunicació com The Travel Compass i Viva!.

Malgrat el conflicte vigent entre Rússia i Ucraïna, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va prendre part en aquesta acció perquè continua apostant de manera cautelosa i esporàdica per la promoció als mercats dels països de l’Est, mercats importants per a la destinació Costa Brava, i perquè l’Aeroport Girona-Costa Brava incrementa la connexió regular amb les ciutats poloneses de Cracòvia, Breslau i Poznań.

Les previsions per a aquest estiu indiquen que els turistes polonesos reservaran les seves vacances a destinacions europees com ara Turquia, Grècia, Espanya i Itàlia.

...