Notícia del Butlletí Febrer 2018

Promoció al Regne Unit

Els principals operadors turístics i mitjans de comunicació especialitzats en el sector de la bicicleta consideren que la Costa Brava i Girona són la destinació de ciclisme de moda a Europa.

Amb motiu de la fira especialitzada del sector de la bicicleta London Bike Show, que va tenir lloc a la capital britànica del 23 al 25 de febrer, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar un cicle d’accions promocionals i comercials per difondre l’oferta de ciclisme i cicloturisme de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, la segona edició del festival Sea Otter Europe Costa Brava-Girona i la cinquena del Girona Cycling Festival entre una quinzena d’operadors turístics i dotze periodistes especialitzats.

El 22 de febrer es va organitzar una roda de premsa específica dirigida a mitjans especialitzats, entre els quals hi havia periodistes de National Geographic Traveller, The Sun, Rouleur, Global Cycling Network, Sportive.com i Total Women’s Cycling. Després de la presentació es va desenvolupar una agenda comercial de visites a les oficines dels principals operadors turístics que programen viatges de ciclisme (Rapha Travel, La Fuga, Much Better Adventures, Love Cycling, Hot Chillee, Jet2, Bikecation i Bicissimo). I, finalment, es va assistir a la fira London Bike Show, per tal de promocionar l’oferta específica de ciclisme de la destinació entre els diversos clubs ciclistes assistents i donar a conèixer, alhora, l’oferta de turisme esportiu de la demarcació.

De les accions dutes a terme en el marc de la fira London Bike Show es desprèn que els principals operadors de ciclisme del país ja programen o programaran en breu la destinació Costa Brava-Girona i, alhora, que la demarcació de Girona es percep com una destinació de moda per a la pràctica del ciclisme i el cicloturisme en l’àmbit europeu.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona