Notícia del Butlletí Octubre 2019

Promoció al mercat noruec

Els agents de viatges noruecs s’interessen per l’oferta turística de la Costa Brava.

El 23 d’octubre va tenir lloc a Oslo, a Noruega, el Workshop Costa Brava-Pirineus. L’objectiu era promocionar i comercialitzar en aquest país l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, així com donar a conèixer els productes d’alta gamma i específics de turisme de reunions i esdeveniments de la demarcació de Girona entre agents de viatges noruecs.

L’acció promocional va reunir 15 entitats i empreses gironines i 35 agents de viatges i operadors turístics, com ara Caravelle Tour, Travel Maker, Merlot Reiser, Escape Travel, Carpe Diem, Benns, Amex GBT, Matchday Sports i Cruise.no, entre altres.

La trobada entre professionals va consistir en un workshop, seguit d’un taller gastronòmic de tastets catalans acompanyats per vins de la DO Empordà, amb què es perseguia propiciar la interrelació entre proveïdors i programadors i venedors de viatges. Alhora, es va dur a terme una presentació específica de l’oferta enoturística de la Costa Brava a través de la Ruta del Vi DO Empordà. Jordi Masquef, vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, va participar en la trobada entre professionals.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona