Promoció al mercat francès

80 agents de viatge i prescriptors de mitjans de comunicació francesos s’interessen per l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona per a la temporada 2021.


MARç 2021

Els dies 25 i 26 de març, des d’un escenari situat sota la cúpula del Teatre-Museu Dalí de Figueres i retransmès a través de la plataforma específica per a l’organització d’esdeveniments del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, es va celebrar la primera acció promocional i comercial adreçada al mercat d’intermediació francès. Amb el títol Voyage virtuel au cœur de la Costa Brava et des Pyrénées de Gérone, es va presentar l’oferta turística i les novetats de productes i serveis de la destinació d’enguany, així com les mesures contra la COVID-19 adoptades per les destinacions i empreses turístiques per acollir visitants i clients. L’acció va reunir 55 agents de viatge i representants d’empreses organitzadores d’esdeveniments i una seixantena de professionals del sector turístic de la demarcació de Girona. En el decurs de dues jornades es va dur a terme un programa de presentacions i activitats de dinamització, a més d’una agenda de reunions (one-to-one) que van acabar generant 486 trobades comercials.

Prèviament a aquesta acció, el 16 de març l’entitat va organitzar una conferència de premsa telemàtica adreçada a 25 mitjans de comunicació francesos especialitzats en turisme i viatges de la regió d’Occitània i l’àrea metropolitana de Lió amb la finalitat que contribueixin a la difusió de la nostra destinació entre l’audiència dels seus mitjans.

Durant la vigència de les restriccions de mobilitat en el context de la pandèmia, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona innova en la creació d’esdeveniments virtuals amb impacte per apropar l’oferta de productes i serveis turístics de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona als agents d’intermediació i mitjans de comunicació dels mercats emissors de turisme. Properament, al mes d’abril, està programada una acció promocional i comercial adreçada al mercat emissor del Benelux.

...
...
...
...
...
...
...
...