Notícia del Butlletí Juny 2016

Promoció al mercat espanyol

Intensa promoció de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a Madrid entre agents de viatges, prescriptors i mitjans de comunicació

Amb motiu de l’inici de la temporada alta turística a la Costa Brava, els dies 7, 8 i 9 de juny el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va celebrar a Madrid les jornades de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, en les quals es van organitzar un cicle de dos workshops i cinc presentacions de la destinació adreçats a 140 agents de viatges, prescriptors i una vuitantena de periodistes de l’àrea metropolitana de Madrid.

Una vintena d’entitats i empresaris turístics gironins van participar als workshops celebrats a l’agència de viatges Pangea. Al mateix espai, també es van dur a terme tres presentacions adreçades a periodistes i mitjans de comunicació, bloguers i prescriptors dedicades a la Ruta del Vi de la DO Empordà, a l’oferta de salut i benestar i a la marca Costa Brava Girona Festivals, en què s’incloïa la presentació de la programació de la trentena edició del Festival Castell de Peralada.

Alhora, a l’espai Platea es va organitzar la presentació en exclusiva del segell de qualitat alimentària Girona Excel·lent per a vint periodistes enogastronòmics, en el marc d’un dinar elaborat a quatre mans pels cuiners Enrique Díaz i Pep Nogué. I, finalment, es va inaugurar l’exposició itinerant «Dalí, Breaking News», impulsada per la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Agència EFE, al Museo EFE, la Casa de las Noticias.

Els visitants procedents de la comunitat autònoma de Madrid representen el segon mercat emissor estatal de turisme a Catalunya, amb més de 800.000 visitants l’any 2015.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona