Notícia del Butlletí Octubre 2017

Promoció al mercat d’Àsia-Pacífic

L’oferta turística de la Costa Brava es promociona a la fira ITB Àsia, a Singapur.

Del 25 al 27 d’octubre, l’oferta turística de la Costa Brava va participar per primera vegada en la fira professional més important del sud-est asiàtic, la ITB de Singapur, amb l’objectiu de difondre els atractius i els productes turístics de la demarcació de Girona com a complement de l’oferta de Barcelona.

Durant la fira es va mantenir, des de l’estand de Catalunya, una trentena d’entrevistes amb operadors de viatges i periodistes. Paral·lelament a la fira, el 25 d’octubre al migdia i al vespre es van dur a terme dues presentacions de la destinació, l’una adreçada a mitjans de comunicació i l’altra, a operadors turístics. A la trobada amb la premsa hi va assistir una quinzena de mitjans de comunicació, entre els quals hi havia Esquire Singapore, Singapore Tatler, Travel Inspiration 360 i Singapore Airlines Inflight Magazine; en la trobada amb agents de viatges d’agències, d’altra banda, es va establir contacte amb representants d’agències majoristes com ara CS Travel, Quotient Travel Planner, Pacific Arena, Travel Wander o Viewers Choice, entre altres.

L’assistència a la fira ITB de Singapur i els actes promocionals organitzats per a prescriptors responen a l’estratègia de donar a conèixer la destinació Costa Brava i els productes turístics d’alta gamma en els mercats llunyans.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona