Promoció al mercat belga

160 agents de viatges i prescriptors belgues s’interessen per l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona per a la temporada 2021.


MARç 2021

Els dies 27, 28, 29 i 30 d’abril va tenir lloc la primera acció promocional i comercial virtual adreçada al mercat d’intermediació belga anomenada «La setmana de la Costa Brava i el Pirineu de Girona», impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. L’acció va consistir en un cicle de presentacions centrades en l’oferta turística de la destinació, activitats de dinamització i workshops específics per productes, seguit d’una agenda de reunions.

A cada jornada una quarantena de professionals de les agències de viatges i la premsa especialitzada belga s’interrelacionava i reunia amb representants d’empreses i entitats turístiques gironines de diversos sectors per tal de conèixer de primera mà els productes i serveis turístics de la Costa Brava i Pirineu de Girona per a la temporada 2021 i les mesures antiCOVID implementades. El 27 d’abril, la jornada es va centrar a promocionar l’oferta de natura i turisme actiu, juntament amb l’oferta de turisme esportiu de la destinació entre agències; l’endemà, el 28 d’abril, va ser el torn de promocionar l’oferta de golf, benestar i productes d’alta gamma de la destinació. Seguidament, el 29 d’abril, es va promocionar l’oferta turística cultural i enogastronòmica i la Ruta del Vi de la DO Empordà entre agències especialitzades. El darrer dia, el 30 d’abril, la jornada es va dedicar a promocionar l’oferta de turisme de negocis, congressos, convencions i incentius de la demarcació de Girona entre professionals de les agències organitzadores d’esdeveniments.

En el decurs de les quatre jornades en què van participar 160 professionals de la intermediació belgues, periodistes i una vuitantena de professionals de les empreses i entitats turístiques gironines, es van generar més de 400 trobades comercials.

...
...
...
...
...