Promoció a Moscou de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

El Patronat de Turisme presenta la Costa Brava i el Pirineu de Girona a Moscou davant 150 persones entre autoritats, operadors turístics, mitjans de comunicació i prescriptors.


MARç 2014

El 31 d’octubre el Patronat de Turisme va presentar a Moscou la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona davant de 150 persones coincidint amb l’exposició de Salvador Dalí que acull el Museu de Belles Arts de Moscou fins al 13 de novembre. Amb aquesta acció, el Patronat de Turisme vol donar a conèixer entre autoritats russes, companyies aèries, operadors turístics russos de primera línia, prescriptors i mitjans de comunicació del país l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, emprant com a motor dos elements fonamentals: la cultura —representada en aquesta ocasió per Salvador Dalí— i la gastronomia catalanes.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme i la Fundació Gala-Salvador Dalí, ha portat a terme a Moscou la primera de les accions promocionals, comercials i de comunicació que realitzarà en mercats emergents a final del 2011 i, especialment, al llarg del 2012.

L’acte, de gairebé cinc hores de durada, va iniciar-se amb un recital de música en què es van interpretar peces del compositor català Isaac Manuel Albéniz. Seguidament, va tenir lloc la presentació de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona en la qual van participar: Jaume Torramadé, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Ramon Ramos, director del Patronat; Xavier Espasa, director de l’Agència Catalana de Turisme, i Joan Manuel Sevillano, gerent de la Fundació Gala-Salvador Dalí. A més a més, l’esdeveniment va comptar amb la presència d’altres autoritats com Joan Giraut, vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’ambaixador espanyol, Luis Felipe Fernández de la Peña, i diversos representants russos de l’Agència Federal de Turisme, la Unió Russa d’Indústria Turística i la Cambra de Comerç de la Federació Russa, entre d’altres. També van assistir a l’esdeveniment promocional dirigents de les principals operadores turístiques del país —Natalie Tours, Pegas Touristik, Russian Express, Neva Travel, Rusiber, Tui, etc.— i una quarantena de periodistes russos. Després dels parlaments de presentació, va tenir lloc la visita a l’exposició «Retrospectiva de Salvador Dalí»; l’esdeveniment va concloure amb un còctel ofert pel Patronat de Turisme a tots els convidats.

El Patronat de Turisme entén que l’interès pel turisme rus a les comarques gironines és evident, després de constatar que aquest 2011 Catalunya ha rebut entre 640.000 i 650.000 turistes procedents de Rússia i els seus països veïns.

Durant l’acció promocional es va presentar als assistents, per tal de captivar-los, la riquesa cultural, el clima, la diversitat del paisatge, el prestigi de la cuina i la qualitat de l’oferta i els serveis turístics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.