Promoció a Madrid

Les reunions de treball i les presentacions a premsa, estratègies per incrementar l’afluència de visitants procedents de l’Estat espanyol.


MARç 2014

Els dies 13 i 14 de maig, el Patronat de Turisme va organitzar a l’Hotel Mercure Santo Domingo, de Madrid, una sessió de treball a la qual van assistir seixanta-cinc professionals de quaranta agències de viatges de la Comunitat de Madrid i de setze entitats i empreses turístiques gironines.

L’endemà al matí, al mateix Hotel Mercure Santo Domingo, va tenir lloc una trobada amb noranta periodistes especialitzats en turisme de mitjans de comunicació amb seu a Madrid, amb un doble objectiu: d’una banda, oferir-los continguts informatius actuals i específics dels actius i productes turístics de la demarcació de Girona, i, de l’altra, enfortir i intensificar les relacions professionals oferint un pont de diàleg directe.

En aquest sentit, la gastronomia, la cultura i la natura van ser els pilars bàsics de la presentació de l’oferta turística de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

Amb aquesta acció de comercialització i comunicació, el Patronat de Turisme vol potenciar l’afluència de visitants procedents de l’Estat espanyol, i més concretament, de la Comunitat de Madrid, a les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.