Notícia del Butlletí Març 2018

Promoció a Londres

L’experiència sensorial TastEmotion va presentar l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a 90 agents de viatges i prescriptors britànics.

Del 20 al 22 de març es va estrenar a Londres la innovadora acció promocional TastEmotion, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. TastEmotion és una presentació audiovisual i sensorial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona consistent en un mapping i un àpat especial elaborat pel xef del Restaurant Casamar, Quim Casellas, amb una estrella Michelin, i adreçada a un selectiu grup d’agents de viatges i periodistes de mitjans de comunicació especialitzats del país.

En el decurs de tres dies, així doncs, es van dur a terme sis representacions TastEmotion temàtiques, organitzades pels diferents clubs de màrqueting de producte del Patronat de Turisme, amb la finalitat de presentar l’oferta turística del territori d’una manera segmentada i creativa als principals programadors i prescriptors de viatges del Regne Unit per a les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

L’acció formava part d’una estratègia promocional que va anar acompanyada d’una agenda comercial (visites a les principals agències de viatges de Londres) i que inclou l’organització de viatges de familiarització i de premsa a la destinació a la tardor. Les presentacions es van fer davant de 52 agents de viatges i 40 periodistes i bloguers especialitzats en viatges, turisme i programació.

Aviat, l’acció TastEmotion es desplegarà a les ciutats de París, Milà i Munic per incidir en els canals d’intermediació i prescriptors dels mercats centreeuropeus emissors de turisme per a la demarcació de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona