Promoció a Londres

Una trentena d’agents de viatge i periodistes s’interessen per l’oferta turística enogastronòmica, de benestar i d’alta gamma de la Costa Brava.


OCTUBRE 2022

El 27 d’octubre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va dur a terme una acció promocional a Londres (Regne Unit) per donar a conèixer l’oferta turística enogastronòmica, de benestar i d’alta gamma de la Costa Brava entre una trentena d’agents de viatge especialitzats en viatges de luxe, periodistes de mitjans de comunicació i creadors de contingut del país.

En el decurs de l’acte, una desena de representants d’empreses d’allotjament i d’activitats turístiques gironines (Hotel Camiral at PGA Golf & Wellness, Hostal la Gavina GL, Mas de Torrent Hotel & Spa, Boutique Villas by Corredor Mató, Casa Anamaria Hotel & Villas, Hotel Santa Marta, Peralada Resort, La Farinera Sant Lluís i Girona Food Tours) es van trobar amb els prescriptors anglesos (Oliver’s Travel, Go Butler, Inspire My Holiday, Fello Travel, The Telegraph, Luxuriate Life Magazine, The Boutique Adventure, The Smiling Food Journal, entre d’altres), amb els quals van poder establir relació i fer networking.

L’esdeveniment, que incloïa una sessió formativa prèvia per als empresaris gironins sobre el mercat britànic a càrrec del Centre de Promoció Turístic de Catalunya al Regne Unit i Irlanda, va oferir una presentació de la destinació seguida d’una dinàmica participativa entre els assistents i els representants gironins. La trobada va finalitzar amb un còctel gastronòmic elaborat per Iolanda Bustos, cuinera biodinàmica i membre del col·lectiu Cuina de l’Empordanet, i vins de la Ruta del Vi DO Empordà.

Actualment, el britànic és el quart mercat de turisme internacional a la destinació Costa Brava amb 932.498 pernoctacions durant els nou primers mesos del 2022 (un 13 % menys que el mateix període del 2019). Aquest mercat està en vies de recuperació després d’haver superat la pandèmia i el Brexit i d’haver-se produït el restabliment de la connectivitat aèria i l’operativitat de la touroperació.

...
...
...
...
...