Notícia del Butlletí Novembre 2019

Promoció a Israel

Quaranta operadors turístics i mitjans de comunicació israelians s’interessen per l’oferta turística cultural i d’activitats de la destinació.

El 14 de novembre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme, va dur a terme a Tel-Aviv (Israel) una acció promocional adreçada a 27 canals d’intermediació, entre els quals hi havia representants de les agències Issta, Olamot, Eshet Tours i Diesenhaus, i 13 prescriptors de mitjans de comunicació com Israel Hayom, Walla, Ynet i YOLO Blog, amb l’objectiu de divulgar l’oferta turística específicament cultural i d’activitats en la natura de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

En el decurs de la trobada, els assistents van mostrar interès a conèixer Catalunya i, en particular, les localitats i els espais amb vestigis jueus, com ara Girona, Besalú i Castelló d’Empúries, així com rutes i itineraris en parcs i espais naturals protegits de les àrees de l’interior i del Pirineu de Girona.

Aquesta acció s’emmarca en el Pla d’Accions 2019 del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Per al febrer del 2020, a més, s’ha programat la participació de l’entitat, des de l’estand promocional de Catalunya, en la fira IMTM de Tel-Aviv, per tal de donar continuïtat a la promoció en el mercat israelià.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona