Notícia del Butlletí Maig 2014

Promoció a França

Intensificació de la promoció turística gironina al sud de França.

Una trentena d’empresaris gironins van incrementar les actuacions promocionals a dues ciutats del sud de França per captar públic final i professional per a les destinacions gironines per a la temporada d’estiu.

El 20 de maig, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va portar a terme una doble acció promocional i comercial a la ciutat francesa de Tolosa de Llenguadoc. Aquesta acció es va iniciar amb un workshop per a una trentena d’empresaris gironins, especialment del sector de l’allotjament, de les activitats i del turisme de negocis, una cinquantena d’agents de viatges i empreses organitzadores d’esdeveniments i de viatges d’incentius franceses, i dotze mitjans de comunicació. Després del workshop, es va dur a terme una presentació de la destinació adreçada als agents de viatges i premsa francesa assistents que va donar pas a un sopar gastronòmic a càrrec del restaurant Les Magnòlies d’Arbúcies, premiat amb una estrella Michelin.

Amb anterioritat, del 16 al 18 de maig, va tenir lloc a Lió la fira al carrer Village Catalan, impulsada per l’Agència Catalana de Turisme, i en la qual van participar el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Lloret de Mar, Roses, Empuriabrava, Grup Peralada, Palafrugell i la Vall d’en Bas.

Segons l’Observatori d’Empresa i Ocupació, a partir de dades de Frontur i Egatur de l’IET, Catalunya va rebre 4.218.300 turistes francesos entre l’abril de 2013 i el març de 2014, convertint-se en els més destacats seguits pels de Regne Unit, amb 1,6 milions de turistes, d’Alemanya, amb 1,3 milions, d’Itàlia, amb 1,1 milions, i de Rússia, amb 982.000.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona