Promoció a Bèlgica

Quaranta prescriptors i intermediaris turístics belgues s’interessen per l’oferta turística enogastronòmica i d’alta gamma de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.


OCTUBRE 2021

El 6 d’octubre va tenir lloc una doble acció promocional a la ciutat d’Anvers amb l’objectiu de potenciar l’oferta turística i les novetats de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i, alhora, divulgar els productes del segell de qualitat de Girona Excel·lent entre una quarantena de periodistes, creadors de continguts i agents de viatges d’agències especialitzades en la programació de viatges de luxe, gurmet i de grups selectes per reprendre el contacte i incentivar el turisme de cara a la temporada 2022.

A l’acció promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona varen participar sis representants d’empreses i entitats turístiques gironines (Mas de Torrent Hotel & Spa, PGA Catalunya Golf & Wellness, Peralada Resort, Corredor Mató, Hotel Restaurant Cal Sastre i Visit Palafrugell), que van generar oportunitats de negoci. A més, dos cuiners del col·lectiu de la Cuina de l’Empordanet varen ser els encarregats d’elaborar els àpats gastronòmics per als assistents a l’acció.

...
...
...