Programació Aeroport de Girona-Costa Brava

L’Aeroport i l’Oficina de Turisme acullen passatgers procedents de diversos països europeus durant la temporada 2022.


ABRIL 2022

A finals del mes de març, s’inicia la temporada a l’Aeroport de Girona-Costa Brava, durant la qual es preveu que les companyies aèries Ryanair, Transavia i Jet2 connectin la destinació gironina amb una trentena de ciutats europees.

L’aerolínia Ryanair programa operar 27 vols que connectaran la infraestructura amb deu països europeus ―Alemanya, Bèlgica, Finlàndia, França, Itàlia, Irlanda, Letònia, els Països Baixos, Polònia i el Regne Unit―. Com a novetat, aquest any la companyia irlandesa oferirà vols a Santiago de Compostel·la, Hèlsinki i Nuremberg. A partir de l’abril, la companyia holandesa Transavia connectarà l’Aeroport de Girona amb les ciutats d’Amsterdam i Rotterdam, mentre que la britànica Jet2 es preveu que a partir del maig recuperi les connexions amb set ciutats del Regne Unit, després d’haver-les cancel·lat els dos darrers anys. 

Coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu, l’Oficina de Turisme de l’Aeroport, de gestió compartida entre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Generalitat de Catalunya, va reobrir al públic el 28 de març passat per atendre els passatgers i usuaris d’aquesta infraestructura.

...