Programa de formació: Turisme 360°

El 25 d’octubre de 2011 se celebra la vuitena jornada de formació «Innovació a l’empresa turística: estructuració, comunicació i comercialització», organitzada pel Patronat de Turisme.


MARç 2014

El proper 25 d’octubre el Patronat de Turisme organitza la vuitena jornada tècnica «Innovació a l’empresa turística: estructuració, comunicació i comercialització» adreçada a professionals del sector turístic, l’Administració pública i les empreses catalanes.

L’objectiu d’aquesta jornada és donar als assistents les eines per redefinir estratègies i optimitzar al màxim les possibilitats que la xarxa i aquests canals els ofereixen per tal que puguin adaptar la seva gestió empresarial i el seu model de negoci. Alhora serà una ocasió excel·lent per fer networking i parlar amb alguns experts en turisme i Internet 2.0: Jimmy Pons, Gaby Castellanos (director executiu de l’empresa SrBurns, dedicada al disseny i desenvolupament d’identitat social i marca personal) i Mercedes Sánchez (territory managerbusiness listings Spain & Portugal de la comunitat de viatges en línia Tripadvisor).

La jornada començarà a les 9 h i finalitzarà a les 18 h. Al llarg de sessions dinàmiques i taules rodones dirigides per experts en la matèria, es tractaran temes com la comunicació amb el client i la gestió dels canals de comercialització, així com casos d’èxit com PlanB, El Brogit o Oci Vital. Les sessions estaran moderades per J. A. Donaire.

La jornada pretén estimular el sector perquè continuï apostant per la innovació i la formació contínua amb l’objectiu de mantenir el lideratge de la nostra destinació.

Amb anterioritat a la jornada s’organitzaran dos tallers específics i pràctics que complementaran la formació. El primer, «Màrqueting gastronòmic», s’ha programat per al 4 d’octubre de 2011 i anirà a càrrec d’Erika Sofia Silva, gestora del bloc Marketing Gastronómico dedicat a les noves tendències. Aquest taller tractarà les tendències gastronòmiques, la seva utilitat i les motivacions del client gastronòmic, també mostrarà com elaborar una carta rentable o com aplicar el neuromàrqueting a la carta. La sessió tindrà lloc a l’Espai del Peix de Palamós de 9 a 14 h.

El segon taller, «Wikiloc», anirà a càrrec de Montserrat Jordi, directora de l’empresa Wikiloc.com. En aquesta sessió pràctica s’ensenyarà a crear rutes GPS amb la plataforma Wikiloc, a introduir les pròpies rutes i a promocionar-les a Internet. El taller tindrà lloc a Fornells de la Selva, de 9 a 14 h, i l’accés serà gratuït.

Tota la informació dels tallers i de la jornada formativa es pot trobar al web www.costabrava.org, a les xarxes socials (al Twitter amb l’etiqueta #formacioGI) i a http://www.costabrava.org/jornades/turisme360/.