Programa de formació: Turisme 360º

Nous tallers de formació específics i pràctics per a professionals


MARç 2014

Continuant amb el programa de formació del Patronat de Turisme, el mes de maig tindrà lloc un taller de videomàrqueting per a empreses turístiques, a càrrec de Montse Peñarroya, CEO de Quadrant Alfa, empresa dedicada a la recerca i formació en màrqueting digital. El taller vol fomentar la formació contínua dels professionals del sector.

Data: dimecres 22 de maig
Lloc: Parc Científic i Tecnològic de Girona
Horari: de 9 a 14 h

Contingut: En aquesta sessió veurem què és el videomàrqueting, per a què serveix, com el podem utilitzar per donar a conèixer els nostres establiments i els nostres serveis turístics, les eines que podem fer servir, exemples de bones pràctiques i els factors clau d’èxit d’una bona estratègia.

Inscripció als tallers a www.costabrava.org/jornades. Les places són limitades (40 persones per taller) i la inscripció a cada taller té un cost de 55 euros (38 euros per als membres de clubs de producte del Patronat de Turisme).

Quaranta-dos professionals han participat en els dos tallers amb què s’ha iniciat el programa de formació professional Turisme 360º per al curs 2012-2013.