Press trips i fam trips

S’organitzen onze viatges de premsa i familiarització 


MARç 2014


Al juny el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb el suport d’entitats i empreses turístiques de la demarcació, va organitzar nou viatges de premsa que tenien per objectiu donar a conèixer la destinació a una vintena de periodistes procedents d’Ucraïna, Alemanya, Suècia, Anglaterra, Holanda i França.

Periodistes de diaris com ara Dagblad van het Noorden d’Holanda, Aftonbladet de Suècia i The Guardian, The Daily Telegraph i The Financial Times del Regne Unit van  fer viatges individuals centrats en aspectes culturals i gastronòmics de la destinació amb el suport del Patronat de Turisme.

Altres viatges professionals impulsats per les oficines espanyoles de turisme a l’estranger, els centres de promoció turística de Catalunya i l’Associació de Càmpings de Girona, van portar a la Costa Brava grups de periodistes alemanys, russos i ucraïnesos interessats en aspectes concrets de l’oferta de càmpings, golf i activitats esportives i nàutiques de la destinació.

Així mateix, aquest mateix mes es van dur a terme dos viatges de familiarització específics de producte per a professionals europeus. Concretament, el Costa Brava Girona Convention Bureau, juntament amb el Catalunya Convention Bureau, el Centre de Promoció Turística de Catalunya a França i el Lloret Convention Bureau van convidar set representants d’agències d’esdeveniments franceses a visitar la demarcació de Girona i conèixer directament l’oferta de turisme de negocis, congressos i convencions. Finalment, el Patronat de Turisme va col·laborar en la 14a edició del torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf, organitzat pel col·lectiu La cuina de l’Empordanet, que va reunir una setantena de persones entre periodistes nacionals, internacionals, cuiners de l’Estat espanyol i personalitats de la Costa Brava.

Els mesos de juliol i agost l’activitat de les visites de professionals del sector i periodistes a la destinació es reduirà i es tornarà a reprendre a partir del setembre.