Notícia del Butlletí Novembre 2016

Presentacions i workshops

Professionals del sector de la programació de viatges d’Israel i Polònia s’interessen per les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

Del 13 al 15 de novembre, a la Seu d’Urgell, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i nombroses empreses turístiques gironines van assistir a la primera edició de les jornades GastroPirineu formades per un congrés, una mostra i degustació de productes i sessions de cuina en directe, adreçades a professionals amb l’objectiu de posar en valor la cuina del Pirineu català.

Seguidament, el 16 de novembre, l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme van promocionar a Tel Aviv, a Israel, l’oferta turística i enogastronòmica de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en el marc d’una presentació dirigida a una vintena de periodistes i vuit operadors turístics del país. La trobada va finalitzar amb un àpat basat en productes gironins elaborat pel cuiner del restaurant Dràulic, de Roses, Marc Descloux.

Finalment, el 24 de novembre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar al workshop amb presentació de TUI a Polònia adreçat a 180 agents de viatges.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona