Presència a la convenció ABTA

800 agents de viatges minoristes i majoristes del Regne Unit degusten el Menú del Centenari durant el congrés de l’ABTA que té lloc a Barcelona del 6 al 8 d’octubre.


MARç 2014

Del 6 al 8 d’octubre de 2009, l’ABTA (Association British Travel Agents) organitza la convenció anual per a 800 agents de viatges minoristes i majoristes del Regne Unit a Barcelona.


La convenció se celebra per primera vegada a Catalunya i té com a centre d’operacions el Centre de Convencions Internacional de Barcelona del Fòrum, on també hi col·laboren nombroses institucions i entitats turístiques catalanes.

El Patronat de Turisme aprofita la convenció per difondre el Centenari de la Costa Brava i l’oferta turística de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona amb la instal·lació d’un espai informatiu a l’accés principal del Centre de Convencions i l’organització d’una jornada de treball –workshop– el dimecres 7 d’octubre al CCIB de 14 a 18.30 h.  

El dijous 8 d’octubre, el Patronat de Turisme servirà un àpat basat en plats del Menú del Centenari als membres de l’associació per tal que degustin i coneguin la gastronomia de la Costa Brava.

L’ABTA, creada el 1950, compta actualment amb 1.500 membres i amb 6.000 establiments www.abta.com.