Premis G! 2013

El professor Vicenç Andreu, el Grup Peralada i empresaris del Pirineu de Girona guardonats a la festa del turisme gironí


MARç 2014

El 19 de desembre, l’Espai Ter de Torroella de Montgrí va acollir la vuitena edició dels Premis G! El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, l’alcalde de Torroella de Montgrí, autoritats i directors generals, diputats, guardonats i premiats, consellers del Patronat de Turisme, tècnics dels ajuntaments i de les oficines de turisme, empresaris, mitjans de comunicació van estar presents a l’acte. En el marc de l’entrega de premis es va retre homenatge als parcs naturals de la demarcació de Girona amb motiu de la tasca de protecció, divulgació i promoció que estan duent a terme, i arran, també, de la commemoració dels trenta anys de la creació del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Aquest esdeveniment és concebut com un acte festiu del sector turístic de la demarcació que reuneix anualment més de dues-centes persones.

Guardonats dels Premis G! 2013 de turisme de les comarques gironines:

  • VIII Premi G! Josep Pujol i Aulí a la tasca professional: Sr. Vicenç Andreu i Sancho, professional del sector de l’hostaleria i professor de l’Escola d’Hostaleria de Girona.
     
  • VIII Premi G! Xiquet Sabater al projecte empresarial: Grup Peralada.
     
  • II Premi G! Especial Jordi Comas i Matamala: Concepció Ferrarons i Hermenegildo Vilaseca, del grup empresarial Solineu Hotels.
     
  • VIII Premi G! de Comunicació de les Comarques Gironines, categoria mitjans escrits: Deutsche Presse Agentur, Manuel Meyer (Alemanya).
     
  • VIII Premi G! de Comunicació de les Comarques Gironines, categoria mitjans audiovisuals: Documental viatges Alle falde del Kilimangiaro: Catalogna, de RAI 3 (Itàlia).
     
  • II Premi G! de Comunicació de les Comarques Gironines, categoria mitjans digitals: blog Hole in the Donut Cultural Travel, de Barbara Ann Weibel (EUA).
     
  • IV Premi G! de Recerca Yvette Barbaza: treball «Patrimoni cromàtic natural, arquitectònic i social de la Costa Brava», de Núria Puig i Íngrid Baraut.


El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb el suport de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí-l’Estartit i La Caixa, va organitzar aquesta vuitena edició de la festa del turisme.