Patrocini del Girona FC

El primer equip del Girona Futbol Club porta el logotip «G! Costa Brava» amb l’objectiu de promocionar la destinació gironina.


MARç 2014

La Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Girona Futbol Club col·laboren en el foment de la pràctica esportiva del futbol i el suport a l’alta competició per a la temporada 2010-2011 i en la difusió de les marques turístiques Costa Brava i Pirineu de Girona.

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Enric Vilert, i el president del Girona FC, Ramon Vilaró, van acordar la col·laboració per un import global de 160.000 euros; ambdues entitats queden vinculades fins al 30 de juliol de 2011.

En virtut d’aquest acord, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona participa en el projecte fent difusió de les marques turístiques Costa Brava i Pirineu de Girona amb l’aplicació del logotip «G! Costa Brava» a la samarreta de l’equipament esportiu dels jugadors del primer equip. Així mateix, es visualitzaran les marques en diversos suports publicitaris —tanques al camp— i s’organitzaran accions promocionals conjuntament amb el club dirigides als seguidors dels equips visitants.

Entre les accions programades hi ha la coordinació de possibles accions promocionals a les ciutats on el primer equip del Girona FC jugui com a visitant, l’oferiment de productes promocionals i gastronòmics a les llotges VIP dels equips que visiti el club i el lliurament de material informatiu, de divulgació i objectes promocionals.

El Patronat de Turisme facilitarà també al club els contactes d’empreses turístiques i agències de viatge receptives gironines per poder organitzar paquets turístics o activitats per als seguidors dels equips visitants, i donarà suport tècnic en l’edició del calendari esportiu del Girona Futbol Club en què la temàtica de fons seran les destinacions turístiques de les comarques gironines.

Per la seva banda, el Girona Futbol Club incorporarà un bàner del portal oficial de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona gestionat pel Patronat al web oficial del club.

El Patronat de Turisme i el Girona Futbol Club utilitzaran totes les sinergies possibles en temes de publicitat i presència de marca amb l’objectiu de projectar turísticament les comarques gironines. Aquest acord reforça les actuacions promocionals que el Patronat de Turisme realitza en diferents destinacions de l’Estat espanyol, un mercat turístic de proximitat que es considera prioritari.

La Diputació de Girona dóna suport a les entitats esportives en la promoció i potenciació de l’esport base, així com en aquelles iniciatives esportives que serveixen de referent al conjunt de les comarques i faciliten aquest treball de promoció.