Notícia del Butlletí Setembre 2019

Participació en congressos i jornades

Es participa en tres fòrums professionals especialitzats en la gestió sostenible de destinacions, els blogs de viatges i la promoció de les destinacions turístiques esportives.

Els dies 19 i 20 de setembre, representants del Patronat de Turisme Costa Brava Girona van participar a Belo Horizonte, al Brasil, en el Seminari «Ciutats i destinacions turístiques intel·ligents», on van oferir la conferència «Comunicació smart: innovar per aconseguir arribar de manera autèntica al nostre públic objectiu». Durant l’esdeveniment, a més, es van celebrar diverses reunions amb autoritats i empresaris turístics de Belo Horizonte i de l’estat de Minas Gerais, per tal de tractar aspectes relacionats amb el desenvolupament sostenible.

Els dies 24 i 25 de setembre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona també va assistir al congrés de bloguers de viatges The Social Travel Summit, celebrat a la ciutat italiana de Ravenna, amb l’objectiu d’establir contacte amb els principals creadors de continguts europeus i amb altres destinacions turístiques. En el decurs de l’esdeveniment es va participar en la sessió Think Tank, en la qual es va moderar la taula «Com es mesura l’èxit de les campanyes», i es va presentar l’informe resultant de l’acció Social Travel Forum, que va tenir lloc al maig a la ciutat austríaca de Graz. També es van dur a terme reunions amb diversos creadors de continguts, per tal de planificar accions de col·laboració futures i avaluar nous projectes.

Finalment, els mateixos dies 24 i 25 de setembre, tècnics del Club de Turisme Esportiu del Patronat de Turisme van assistir al World Football Summit, celebrat a Madrid, i van participar en la jornada amb networking de l’esdeveniment a fi de donar a conèixer entre els professionals del sector l’oferta de training camps de la demarcació de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona