PAO 2023

El pla té per objectiu incidir en els mercats de proximitat, del Regne Unit i Irlanda, i prosseguir la feina de promoció als mercats de mitja distància, com els països nòrdics i, a la llarga distància, en el mercat nord-americà.


DESEMBRE 2022

El 19 de desembre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va presentar al sector turístic de la demarcació el Pla d’accions i objectius (PAO) 2023 que es fonamenta en quatre línies estratègiques (estratègia digital, intel·ligència de mercat, relació amb el sector i sostenibilitat) sobre les quals es desenvoluparà un ampli conjunt d’accions de màrqueting, promoció, comercialització i comunicació que s’aniran adaptant a les tendències i la demanda dels mercats.

El 2023 s’incidirà en els mercats de proximitat, com Catalunya, Madrid, el País Basc, Navarra, València, el sud de França i l’Île de France, i també en els mercats de proximitat planificada, com són el Benelux, Alemanya, Suïssa i Àustria. Alhora, es marca com a prioritat màxima restablir el mercat del Regne Unit i Irlanda i també actuar en els mercats de mitjana distància europeus, com els països nòrdics, Polònia i Itàlia. En la llarga distància, l’interès es fixa en els Estats Units.

Les principals actuacions inclouen: el llançament del nou web turístic oficial de la destinació Costa Brava-Pirineu de Girona, la itinerància del nou projecte promocional experiencial i immersiu «INSIDE Costa Brava i Girona Pirineu quiz», la programació de workshops inversos per als mercats del Benelux i britànic, l’organització d’un roadshow per la costa est dels Estats Units, l’impuls al turisme familiar, el desplegament de la Taula Territorial de Sostenibilitat Turística i la creació del festival Som Benestar, entre d’altres.

Durant el nou exercici, l’entitat impulsarà les aliances i la cooperació pública i publicoprivada amb la finalitat d’enfortir el sector turístic com a motor econòmic de la demarcació de Girona.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona comptarà amb un pressupost de 5,98 milions d’euros per al desenvolupament del Pla d’accions i objectius 2023.

Visualitzeu la presentació i consulteu el document del PAO 2023.


...
...