Oficina de turisme de l’aeroport Girona-Costa Brava

L’oficina de turisme de l’aeroport Girona-Costa Brava obté la marca Q de Qualitat Turística


MARç 2014


La demarcació de Girona té 37 certificacions amb la marca Q de qualitat turística de l’ICTE (Instituto para la Calidad Turística Española) que distingeix allotjaments rurals, càmpings, parcs naturals, platges, estacions d’esquí, restaurants i oficines d’informació turística.

Aquest mes d’abril, l’oficina de turisme de l’aeroport Girona-Costa Brava, gestionada per la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, va ser certificada amb la marca Q de qualitat turística de l’ICTE.

Per obtenir aquest certificat, l’oficina de turisme de l’aeroport Girona-Costa Brava va haver d’assolir els objectius marcats per les auditories, que han analitzat i valorat la qualitat de la prestació dels serveis, la seguretat i la professionalitat del personal en la seva atenció als usuaris i clients de les instal·lacions.

El certificat de la Q aporta, des de la Secretaria d’Estat i de les comunitats autònomes, prestigi, diferenciació, fiabilitat, rigor i promoció als establiments turístics que en disposen

Catalunya és la cinquena comunitat autònoma amb més certificats Q de Qualitat Turística atorgats per l’ICTE als seus establiments i instal·lacions turístics. En total, 154 certificats dels quals 37 són a la demarcació de Girona.