Notícia del Butlletí Desembre 2016

Noves plataformes

S’activen el portal Trade i la Sala de Premsa del Patronat de Turisme Costa Brava Girona

En el darrer quadrimestre de l’any, es posen en funcionament dues plataformes digitals del Patronat de Turisme concebudes per donar i ampliar servei als professionals del sector turístic i als mitjans de comunicació.

D’una banda, el portal Trade es posa a disposició del sector turístic com a eina d’utilitat per a la promoció i comercialització de la destinació. La plataforma s’adreça a operadors turístics, agents de viatges i totes aquelles empreses que necessitin informació, dades d’interès i materials promocionals sobre la destinació. El web presenta diferents seccions que inclouen testimonials, presentacions, vídeos promocionals, facts and figures i les agències receptives de la zona.

D’altra banda, la Sala de Premsa és una plataforma de comunicació a l’exterior de lliure accés que s’adreça a periodistes, líders d’opinió i creadors de continguts amb l’objectiu de nodrir-los regularment d’informació ordenada i rellevant tant de la destinació com de la mateixa entitat. Conté cinc seccions –notes de premsa, banc d’imatges, articles destacats, story ideas i relació de serveis– i es pot consultar en quatre idiomes.

Ambdues plataformes digitals són instruments que volen millorar la relació amb els professionals i els mitjans de comunicació, a fi de fidelitzar-los i, també, per millorar i amplificar la imatge de la destinació.

Noves_plataformes_01
Noves_plataformes_02
Noves_plataformes_03
Noves_plataformes_04
Noves_plataformes_05
© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona