Nova oficina de turisme de l’aeroport Girona Costa Brava

La nova oficina de turisme de l’aeroport Girona Costa Brava amplia el seu espai d’atenció a l’usuari i instal·larà dos punts d’informació interactius que operaran 24 hores al dia al llarg de tot l’any.


MARç 2014

L’Oficina de Turisme de l’aeroport Girona Costa Brava, gestionada de manera compartida pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Generalitat de Catalunya, opera des del desembre des d’un nou emplaçament permanent i preferent, a la terminal d’arribades.

La nova oficina dobla l’espai d’operativitat: de 12 m2 a 24 m2. L’oficina ofereix atenció a l’usuari tant des de banda terra (costat terminal) com des de banda aire (costat arribada de vols) tot ampliant-se el mostrador d’atenció com a principal millora de la instal·lació. L’horari és de 8 a 20 h de dilluns a diumenge.

Dos punts d’informació interactius de les comarques gironines s’instal·len a la terminal i estan adreçats a oferir més i millors prestacions als usuaris. Els punts d’informació interactius estaran operatius les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

Des de l’oficina es recullen dades de les consultes que fan els usuaris i que permeten estudiar el perfil del visitant. Les dades que es recullen fan referència a l’origen i destí del visitant, consultes d’informació relatives a transport, allotjament, activitats, etc. Els tècnics de turisme de l’oficina informen i assessoren els usuaris.

Evolució del nombre de persones ateses a l’Oficina

L’Oficina de Turisme de l’aeroport ha atès 242.364 visitants el 2009, xifra que representa un increment del 6,5 per cent respecte al 2008.

Per nacionalitats, els italians, els anglesos i els visitants de l’Estat espanyol són els col·lectius que més consultes fan a l’oficina. Les demandes que fan giren entorn de qüestions relacionades amb transports, allotjaments, horaris, preus, visites, esdeveniments esportius, festivals de música, fires, etc.