Nou material promocional

Una col·lecció de postals i punts de llibre i el joc de memòria de la Costa Brava i el Pirineu de Girona promocionen la destinació.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i MomentumEditors editen una col·lecció de material promocional amb l’objectiu de promocionar les marques turístiques Costa Brava i Pirineu de Girona. La col·lecció està pensada per difondre entre els visitants els atractius naturals, patrimonials i culturals de la destinació i es comercialitza en 200 punts de venda entre llibreries, quioscs i botigues de regals de la demarcació.

El material promocional de la Costa Brava es composa d’una col·lecció de vuit postals i quatre punts de llibre en format 3D amb un total de 36 fotografies de la Costa Brava. L’originalitat de la col·lecció és que ofereix tres imatges en un únic element que es visualitzen amb el moviment.

La col·lecció de postals conté fotografies d’alta qualitat d’espais naturals, monuments emblemàtics, activitats de lleure i productes gastronòmics. Els punts de llibre contenen un breu text en català, castellà i anglès que vol captar l’atenció del lector i on es descriu el litoral gironí, es mencionen les millors cales i platges del Mediterrani, el surrealisme de Salvador Dalí, la cuina creativa de Ferran Adrià, les viles marineres i els esports nàutics. Les postals i els punts de llibre tenen un preu de venda al públic de 1,60 euros la unitat.

El Patronat de Turisme també ha publicat el Joc de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Aquest joc desenvolupa la capacitat de memòria fotogràfica del jugador mentre descobreix els secrets d’aquest territori d’una manera didàctica i divertida. El joc s’organitza en quatre categories -platges i cales, gastronomia, natura i cultura-, es troba en català i anglès i consisteix a fer parelles d’imatges. Es pot comprar en llibreries, quioscs i botigues de regals de la demarcació, i més endavant hi haurà la possibilitat d’adquirir-lo en aeroports i diferents espais de l’àrea metropolitana de Barcelona. El joc té un preu de venda de 16 euros.

Tots aquests elements contenen un codi BiDi que enllaça amb el nou vídeo promocional de la Costa Brava The essence of the Mediterranean. La col·lecció de postals, punts de llibre i el joc ha estat produïda per MomentumEditors.