Navartur 2012

Cinquanta professionals d’agències de viatges i vint periodistes de Navarra assisteixen a la presentació de la destinació.


MARç 2014

Del 17 al 19 de febrer va tenir lloc a Pamplona, Navarra, la fira de turisme més important del nord de l’Estat espanyol, Navartur 2012. El Patronat de Turisme i nou municipis i empreses turístiques de la demarcació —Blanes, Castell-Platja d’Aro, Calonge-Sant Antoni, Begur, Girona, la Vall d’en Bas, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Associació d’Apartaments Turístics i l’empresa Burricleta— van assistir a Navartur i van participar en una acció promocional dirigida a canals d’intermediació mentre es duia a terme una àmplia campanya de comunicació per atraure visitants a l’espai Costa Brava i Pirineu de Girona. La campanya de comunicació i difusió va fer-se dies abans de la celebració de la fira a través d’espots i promocions a Canal 6 TV, Diario de Navarra i Cadena Ser Pamplona.

Coincidint amb la celebració de la fira, el Patronat de Turisme va organitzar, al restaurant La Capilla de l’Hotel Puerta del Camino de Pamplona, una presentació de la destinació i una acció de networking que va consistir en una sessió de treball entre professionals de les agències de viatges de Pamplona i Navarra i entitats turístiques gironines amb l’objectiu de donar a conèixer de primera mà els productes i serveis turístics de la demarcació de Girona.

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Torramadé, acompanyat per Miquel Calm, vicepresident de la Diputació de Girona, i Carles Pàramo, alcalde de Roses, van presentar la destinació davant de vuitanta agents de viatges i mitjans de comunicació navarresos. Entre les agències presents hi havia Anavarra.com, a-viajar.com, Barceló Viajes, Descubriendo Mundo, Halcón, San Fermín, Iberia o Ezkaba Bidaiak. Entre els mitjans de comunicació que van donar cobertura a l’acte hi havia Canal 6 Navarra, Diario de Noticias de Navarra, TV Navarra, Popular TV i la revista Hostelería Navarra.

La trobada es va fer en el decurs d’un àpat gastronòmic ofert pel cuiner Quim Casellas del restaurant Casamar de Llafranc, amb una estrella Michelin, i la col·laboració de la Cuina de l’Empordanet i de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà. Els assistents van poder degustar plats de la cuina tradicional catalana i vins de la DO Empordà i, d’aquesta manera, conèixer la gastronomia autòctona.