MITT 2012

Cent vint professionals d’agències de viatges, representants de companyies aèries, periodistes i autoritats russes, assisteixen a la presentació i sopar «Costa Brava» de la MITT 2012.


MARç 2014

Del 21 al 24 de març, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, organisme de promoció turística de la Diputació de Girona, en representació del sector turístic gironí i acompanyat pels municipis turístics de Blanes, Lloret de Mar i Castell-Platja d’Aro i diverses empreses turístiques gironines, va promocionar i difondre les destinacions gironines entre el públic final i professional assistent a la fira més important de turisme i viatges de Rússia, la MITT 2012.

Coincidint amb la MITT, la nit del dijous 22 de març, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Agència Catalana de Turisme van organitzar un acte promocional durant un sopar temàtic, «Sopar Costa Brava», al restaurant Setebello de Moscou amb l’objectiu de presentar l’oferta turística de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona davant de 120 professionals de les agències de viatges, representants de companyies aèries, periodistes i autoritats russes. Van assistir a l’acte promocional dirigents de les principals operadores turístiques del país: Natalie Tours, Coral Travel, Tez Tours, Pegas Touristik, Russian Express, Neva Travel, Rusiber, etc.

Properament, també se celebraran les convencions anuals dels operadors turístics russos Coral Travel i Tez Tours a la destinació Costa Brava amb la voluntat donar a conèixer de primera mà la destinació als venedors de viatges i, alhora, incrementar la programació de la destinació amb altres productes turístics. Aquesta primavera, prop de 400 agents de viatges dels operadors turístics Coral Travel i Tez Tours coneixeran la destinació amb programes intensíssims de descoberta del territori i de l’oferta turística de la destinació.