Llibre Costa Brava. Panoràmiques d’avui

El llibre mostra panoràmiques actuals de la Costa Brava que permeten establir una relació personal entre el lector i el territori.


MARç 2014

Costa Brava. Panoràmiques d’avui és la continuació de la primera obra publicada fa mig any per Editorial Efadós amb el títol Costa Brava panoràmica. En aquesta ocasió, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona també ha col·laborat amb l’editorial amb l’objectiu de mostrar al lector imatges de la Costa Brava actual. Fotografies d’una costa que avui encara es pot gaudir, impregnada d’aquella bellesa i d’aquell caràcter que van atraure tanta gent d’aquí i de fora. El llibre permet copsar la singularitat d’aquest litoral gironí i tota la força que, juntament amb el fenomen turístic posterior, ha permès la perdurabilitat en el temps del seu caràcter genuí.

La presentació, escrita pel president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Enric Vilert, el pròleg, redactat pel periodista Josep Cuní, i els textos de Josep Playà Maset, acompanyen les imatges de Julián Guisado que evoquen, també amb molta sensibilitat, el devenir de la nostra història, construïda amb el treball de cada dia dels homes i les dones del país i amb les aportacions d’aquelles personalitats del món de la cultura i de les arts que hi han deixat la seva empremta. Les pàgines d’aquest llibre donen una visió de la Costa Brava d’avui i permeten establir una relació personal entre el lector i el territori.

Com en l’anterior llibre de la col·lecció, les imatges publicades sobre la Costa Brava són de gran format i excel·lent qualitat. La publicació, de 188 pàgines, té una tirada de 3.100 unitats i es distribueix des del 7 d’abril. El Patronat de Turisme distribuirà exemplars del llibre en actes oficials i promocionals, i  Efadós emprarà els seus canals habituals de distribució i comercialització, Nus de Llibres, per a distribuir-lo per Catalunya, les Balears, la Catalunya nord, el País Valencià i Madrid.