La marxa Intermón Oxfam Trailwalker

Les vies verdes gironines seran l’escenari d’un esdeveniment esportiu, social i solidari de gran envergadura que comptarà amb 2.000 participants.


MARç 2014

El maig del 2012 les comarques gironines seran l’escenari d’un esdeveniment esportiu, social i solidari de gran abast mundial, la marxa Intermón Oxfam Trailwalker. La marxa presenta un doble desafiament: d’una banda, recórrer 100 quilòmetres en 32 hores en equips de 4 persones i, de l’altra, aconseguir donatius per ajudar a millorar les vides de milers de persones que viuen en la pobresa.

La Diputació de Girona, a través de l’Àrea de Cooperació Esportiva, el Consorci Vies Verdes de les comarques de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, dóna suport per primera vegada a aquesta marxa solidària amb la voluntat d’acollir-la any rere any.

Les vies verdes de les comarques gironines, que uneixen el Pirineu de Girona amb la Costa Brava, i les ciutats d’Olot i Sant Feliu de Guíxols travessant per etapes els dinou municipis gironins de la ruta del Carrilet, són l’escenari idoni escollit per Intermón Oxfam per acollir un esdeveniment d’aquesta magnitud que contribuirà a dinamitzar el territori i a associar la marca turística Costa Brava als valors de l’esport i la solidaritat.

Els participants en la marxa i el públic que la segueixi de prop podran viure una experiència intensa i única que els permetrà gaudir i descobrir el paisatge i el patrimoni arquitectònic de la demarcació de Girona respectant en tot moment la natura.

La presentació de la marxa va tenir lloc el dijous 20 d’octubre a la Diputació de Girona a càrrec de Jaume Torramadé, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ivan Tibau, secretari general de l’Esport, i Francesc Mateu, director d’Intermón Oxfam a Catalunya i Andorra.

Web d’Intermón Oxfam Trailwalker