Notícia del Butlletí Octubre 2012

Jornada professional

Vuitanta professionals participen a la novena jornada tècnica d’innovació a l’empresa turística.

La novena jornada de formació «El present i el futur del turisme: creació de producte i comercialització», organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, reuneix vuitanta professionals del sector amb voluntat d’aprofundir en la creació i comercialització del producte turístic.

En aquesta ocasió la jornada tenia per objectiu aconseguir una major interacció entre empresaris, gestors, estudiants i ponents per a fomentar el diàleg i el networking.

Les sessions van tractar diferents temes: les noves formes de comunicació, a càrrec de Tirso Maldonado, evangelist manager de Witcamp.com, la plataforma d’aprenentatge social; la creació de producte, presentat per David Mora, gerent de la divisió de turisme de CEGOS; Futurisme: El futur del turisme, dirigida per J. A. Donaire, director d’INSETUR, entre d’altres. Al llarg de sessions dinàmiques i taules rodones dirigides per experts en la matèria, com el doctor Donaire, es van tractar altres temes com «Online vs offline» on hi van participar David Mora, Jordi Martí i Leire González.

La jornada pretenia estimular el sector perquè continuï apostant per la innovació i la formació contínua amb l’objectiu de mantenir el lideratge de la nostra destinació. La jornada s’acompanya d’una sèrie de tallers pràctics que es desenvoluparan a partir del 30 d’octubre, durant els mesos d’hivern i primavera de 2013, i que es publicaran al web www.costabrava.org.

Amb aquesta jornada el Patronat de Turisme acompleix una més de les seves funcions i persegueix, amb la formació a professionals, actualitzar i millorar la manera de fer i, fins i tot, reestructurar-la.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona