Jornada i tallers d’Internet, comunicació i turisme

El 28 d’octubre de 2010 se celebrarà la setena jornada tècnica «Internet 2.0 i les xarxes socials, claus del negoci turístic actual», organitzada pel Patronat de Turisme.


MARç 2014

El proper 28 d’octubre el Patronat de Turisme organitza la setena jornada tècnica «Internet 2.0 i les xarxes socials, claus del negoci turístic actual» adreçada a professionals del sector turístic, l’administració pública i les empreses catalanes.

L’objectiu d’aquesta jornada és dotar els professionals d’eines i estratègies per rendibilitzar i optimitzar les possibilitats que els web i les xarxes socials ofereixen actualment als empresaris i les entitats turístiques en la transmissió d’informació i la comunicació amb clients i contactes professionals.

Amb experts en turisme i Internet 2.0 s’analitzaran els avenços en els canals de comunicació social per tal d’adaptar el model de negoci i gestió de les empreses. Serà també una ocasió excel·lent per fer networking i entrar en contacte amb persones de referència en aquest àmbit amb les quals poder establir diàriament un tracte virtual.

La jornada tractarà, en sessions dinàmiques i taules rodones dirigides per experts en la matèria, temes com què és el web 2.0, accions concretes per a un lloc turístic, com captar noves visites al web i convertir-les en clients o l’aplicació de les xarxes socials al sector turístic, entre d’altres.

Després de la jornada s’organitzaran tres tallers específics i pràctics que complementaran la formació. El primer, «La monitorització i analítica de webs», s’ha programat per al 2 de novembre de 2010 i anirà a càrrec de Guillermo Vilarroig, director gerent i soci fundador d’Overalia; aquest taller es dedicarà als coneixements bàsics i aplicats del funcionament de Google Analytics i Adwords. El segon taller, «La Web 2.0 aplicada al turisme rural», anirà a càrrec de Montse Peñarroya, directora general de GEA Internet Project Consulting; s’explicarà com es fa un benchmark per conèixer quines accions duen a terme altres empreses i entitats, com podem plantejar la nostra estratègia, quines eines podem fer servir amb una inversió molt baixa (o nul·la) i com es poden monitorar els resultats; aquest taller està programat per al 9 de novembre. Finalment, el tercer taller, «On-line reputation Management (OMR)», s’organitzarà el 16 de novembre i se centrarà en l’opinió i els comentaris dels clients d’allotjaments hotelers.

Més informació a: www.costabrava.org/jornades/