Notícia del Butlletí Setembre 2012

Jornada de formació: Turisme 360°

El 23 d’octubre se celebra la jornada de formació «El present i el futur del turisme: creació de producte i comercialització», organitzada pel Patronat de Turisme

 El proper 23 d’octubre el Patronat de Turisme organitza la novena jornada tècnica titulada enguany «El present i el futur del turisme: creació de producte i comercialització» adreçada a professionals del sector turístic, l’Administració pública i les empreses catalanes.

Aquesta jornada té per objectiu oferir, de la mà d’experts, diferents punts de vista i casos pràctics per continuar aprenent a adaptar i millorar el model propi de negoci i gestió per optimitzar els resultats i trobar l’equilibri en línia / fora de línia. Alhora, és una ocasió excel·lent per fer gestió de xarxes (networking) i posar cara a noms i persones amb qui diàriament es té relació en un entorn virtual.

Les sessions tractaran les noves formes de comunicació, a càrrec de Tirso Maldonado, evangelist manager de Witcamp.com, la plataforma d’aprenentatge social; la creació de producte, presentat per David Mora, gerent de la divisió de turisme de CEGOS; Futurisme: El futur del turisme, dirigida per J. A. Donaire, director d’INSETUR, entre d’altres. Al llarg de sessions dinàmiques i taules rodones dirigides per experts en la matèria, com el doctor Donaire, es tractaran també temes com «En línia (online) i fora de línia (offline)» on hi participaran Tirso Maldonado, David Mora i Jordi Martí.

La jornada pretén estimular el sector perquè continuï apostant per la innovació i la formació contínua amb l’objectiu de mantenir el lideratge de la nostra destinació.

Lloc: Parc Científic i Tecnològic de la UdG – Edifici Narcís Monturiol (sala Auditori), c. Emili Grahit, 91, de Girona

Preu: 95 € (66 € per a membres de clubs de producte del Patronat de Turisme Costa Brava Girona)

Inscripcions: www.costabrava.org/jornades. Places limitades.
 

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona