Ja es prepara la temporada d’estiu al Pirineu de Girona

Les estacions d’esquí i de muntanya del Pirineu de Girona enllesteixen els preparatius per començar la temporada d’estiu amb la creació de programes d’activitats relacionades amb la natura.


MARç 2014

Entre les activitats que ofereixen les estacions d’esquí i de muntanya gironines l’estiu de 2009 trobem nombroses rutes de senderisme, zones de tubbys –tobogans per a baixar lliscant amb pneumàtics–, excursions amb cavalls i ponis, o els Bike Park, entre d’altres. La posada en marxa dels Bike Park –estació per a ciclistes que practiquen BTT– de La Molina i Vallter 2000 ofereix als esportistes nombrosos itineraris per recórrer l’alta muntanya en BTT amb circuits de dificultat i nivell diversos que transcorren per trams senyalitzats. Les estacions també ofereixen el servei de lloguer de bicicletes.

Punt final a la millor temporada d’esquí de la història del Pirineu gironí 2008-2009

A finals d’abril, les quatre estacions d’esquí alpí –La Molina, Masella, Vall de Núria i Vallter 2000– del Pirineu de Girona i la d’esquí nòrdic, Guils de Cerdanya, van donar per acabada la temporada d’esquí 2008-2009 després de comptabilitzar un total de 879.000 esquiadors, distribuïts en gairebé sis mesos d’activitat.

Les pistes de les estacions d’esquí alpí gironines han estat obertes durant gairebé sis mesos gràcies a les intenses i contínues nevades caigudes entre els mesos de novembre de 2008 i abril de 2009. Els visitants i esquiadors han gaudit enguany d’unes condicions de neu immillorables durant tota la temporada per practicar l’esquí, de nombroses competicions esportives de primer ordre –Copa del Món d’Esquí Alpí Femení FIS, Copa del Món per a Discapacitats IPC, proves de la Copa del Món LG d’Snowboard FIS, entre d’altres– i de novetats en l’oferta d’activitats i serveis de cada estació.