Instagram your city

Palafrugell i Figueres organitzen concursos d’instagramers per donar a conèixer els racons de les localitats als participants


MARç 2014

El dissabte 27 d’abril, amb motiu del festival Flors i Violes, va tenir lloc a Palafrugell la trobada i el concurs d’instagramers «Instagram your city», InstaPalafrugell, amb 51 participants. Seguidament, l’1 de maig, 112 instagramers van participar a l’InstaFigueres, a la ciutat de Figueres.

Els participants van publicar 791 fotografies de Palafrugell i 1125 de Figueres. Amb les etiquetes #InstaPalafrugell, #InstaFigueres i #InCostaBrava es podia participar i seguir l’activitat a les xarxes socials Costa Brava i Pirineu de Girona i Instagramers Girona. Els guanyadors dels premis de cada concurs es publiquen al canal d'Instagram @costabravapirineu amb l’etiqueta #InstaGirona #InPyrenees. Els guanyadors gaudeixen d’estades i àpats a la mateixa ciutat.



El mes de maig hi ha programats quatre concursos «Instagram your city»: 11 de maig a l’Escala, 18 de maig a Besalú, 19 de maig a Palamós i 25 de maig a Cassà de la Selva.

L’activitat «Instagram your city» és una nova fórmula de promoció i difusió dels atractius turístics de les poblacions turístiques de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona a les xarxes socials impulsada pel Patronat de Turisme.