Impuls del turisme de luxe

Es publica el nou web Premium Costa Brava i Pirineu de Girona, se celebra l’acció Deluxe Travel Market a la Costa Brava i neix l’associació Luxury Spain.


MAIG 2021

Amb la represa de l’activitat turística mundial, el club de màrqueting Unique Premium Costa Brava i Pirineu de Girona accelera la seva activitat promocional i comercial per incidir en el públic tant professional com final especialitzat en aquest segment. 

Així, es posa en funcionament el nou web Premium Costa Brava i Pirineu de Girona per divulgar d’una manera inspiradora, suggeridora i original els atractius i l’oferta turística de productes i serveis d’alta gamma i qualitat de les destinacions i empreses gironines dirigides a aquest mercat selecte. El web permet a l’usuari planejar estades exclusives, gaudir d’experiències fetes a mida, entrar en contacte amb l’entorn i la gent local i conèixer els productes agroalimentaris de proximitat, entre altres. 

Alhora, del 17 al 23 de maig la Costa Brava va acollir l’esdeveniment promocional internacional Deluxe Travel Market, que va reunir seixanta professionals dels sectors de la programació de viatges de luxe i l’organització d’esdeveniments a l’entorn d’un workshop que va propiciar sis-centes trobades comercials entre compradors i proveïdors de serveis turístics. L’acció es va completar amb accions de networking i cinc viatges de familiarització per afavorir el coneixement i la descoberta de la destinació adreçats a 25 participants.

També, el club de màrqueting Unique Premium Costa Brava s’ha integrat dins la nova associació i plataforma Luxury Spain, juntament amb les destinacions Madrid Destino, Turisme de Barcelona, Marbella, Essentially Mallorca, Ibiza Luxury Destination, Valencia Premium, Basque Luxury i Turismo de Andalucía per impulsar el turisme de luxe a les diferents destinacions que disposen d’oferta de qualitat i de gamma alta a l’Estat espanyol i en l’àmbit internacional. 

Finalment, aquest mes el club Unique Premium va participar en el webinar organitzat per Catalunya Experience adreçat a un centenar d’agents de viatges de luxe d’Estats Units i Canadà. També, conjuntament amb el club de màrqueting de Golf i membres d’ambdós clubs, va participar en una acció promocional en la 53a edició del torneig internacional Barcelona Polo Challenge Negrita Cup, un dels esdeveniments més importants d’aquest esport a l’Estat espanyol, celebrat al Reial Club de Polo de Barcelona.

...
...
...
...
...
...
...