Notícia del Butlletí Març 2014

Golf a la Costa Brava

L’Open d’Espanya torna al camp PGA Catalunya Resort del 15 al 18 de maig.

Per tercera vegada en els darrers catorze anys, el PGA Catalunya Resort serà novament la seu de la competició de l’Open d’Espanya de Golf, a partir del 15 de maig i fins el 18 de maig. Ens les dues edicions anteriors, dels anys 2000 i 2009, l’afluència de participants i de públic va arribar al voltant de les 40.000 persones. En l’edició d’enguany es preveu assolir xifres similars. La competició forma part del circuit europeu professional de golf i comptarà amb la participació d’una àmplia i atractiva llista de jugadors.

Amb el camp PGA Catalunya Resort com a escenari idíl·lic per celebrar competicions d’alt nivell esportiu, la destinació Costa Brava veu una oportunitat més d’unir la promoció del golf i el turisme a la destinació.

La presentació de l’Open d’Espanya de Golf es va fer a Madrid el 18 de març i va comptar amb la presència dels organitzadors i promotors principals, entre els quals destaquen la Real Federación Española de Golf, la Federació Catalana de Golf, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i el camp PGA Catalunya Resort, entre d’altres.

 PGA Catalunya Resort.Steve Carr
© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona