Girona Viva! a Madrid

Del 28 al 30 de maig vint entitats i empreses turístiques gironines i deu col·lectius gastronòmics i empreses d'alimentació de la demarcació es promocionen a Madrid en el marc de Girona Viva!


MARç 2014

Els dies 28, 29 i 30 de maig, a la cèntrica plaça madrilenya de Jacinto Benavente, té lloc la fira de turisme i gastronomia de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, Girona Viva!, adreçada al públic final i en la qual s’ofereixen durant tres jornades informació turística i degustacions gastronòmiques.

Enguany, com a novetat, i per tal de vincular el producte al territori, també s'ha instal·lat un punt de venda de productes d’artesania i alimentació perquè els visitants puguin adquirir-los.

Les entitats i empreses turístiques gironines que participen en l’acció són: Oficina de Turisme de Blanes, Lloret Turisme, Oficina de Turisme de Tossa de Mar, Oficina de Turisme de Figueres, Oficina de Turisme de L’Escala-Empúries, Oficina de Turisme de Sant Antoni de Calonge, Oficina de Turisme de Roses, Oficina de Turisme de Puigcerdà, els consells comarcals de l’Alt Empordà, el Baix Empordà, la Selva, el Ripollès, el Gironès i la Cerdanya, Turisme Garrotxa, Vall de Núria, Turisme Rural Girona, Costa Brava Verd Hotels i Solineu Hotels. A més a més, a la fira participen diversos col·lectius gastronòmics com Cuina Remença de la Vall d’en Bas, Cuina Volcànica, Cuina Jueva de Besalú, La Cuina del Vent, Club de Gastronomia del Gironès, Bons Fogons, La Selva Gastronòmica, Aula d’Hostaleria del Ripollès, Grup Gastronòmic del Pla de l’Estany i Anxoves de l’Escala.

Divendres 28 de maig a les 12.00 h té lloc la inauguració de la fira a la qual assisteixen Enric Vilert, president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i diverses autoritats de la ciutat de Madrid. L’horari de la mostra de turisme és d’11.00 a 23.00 h.