Notícia del Butlletí Maig 2015

Girona Bike World

Més de 7.500 persones van visitar la nova fira de la bicicleta i el cicloturisme de la demarcació de Girona

Visitants a la fira

Girona Bike World, que es va celebrar a Fira de Girona de l’1 al 3 de maig, es posiciona per ser el referent de la fira de la bicicleta i del cicloturisme a Catalunya. El saló va rebre 7.500 visitants procedents de les comarques gironines, Barcelona i altres punts de Catalunya. Dins l’espai firal, 72 expositors, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el Consorci de les Vies Verdes i Dipsalut dispensaven informació i impulsaven les activitats de turisme actiu, fomentaven l’ús de la bicicleta i alhora promovien l’esport i la salut.

Coincidint amb Girona Bike World, es va celebrar a la ciutat el cinquè Congrés Internacional de la Bicicleta, que va tenir lloc al Palau de Congressos i al Palau de Fires i que va ser coorganitzat pel Consorci de les Vies Verdes de Girona i la Generalitat de Catalunya. També, coincidint amb la fira, es va dur a terme la primera edició de Pirinexus 360 Challenge, una prova ciclista de resistència extrema de 347 quilòmetres de recorregut en la qual van participar 62 esportistes. El guanyador de la prova va ser el jonquerenc Jordi Pereira, que la va completar amb un temps de 13 hores i 45 minuts.

Girona Bike World va ser organitzada per Fira de Girona, l’Ajuntament de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la Diputació de Girona i el Consorci de les Vies Verdes de Girona, i va comptar amb el patrocini de CaixaBank i La Vanguardia.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona