Girocàmping 2013

La primera edició de Girocàmping registra 16.000 visitants entre professionals i públic final.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Consorci de les Vies Verdes de les comarques de Girona, ambdós organismes de la Diputació de Girona, van participar conjuntament a la primera edició de la fira sectorial Girocàmping Girona, celebrada al Palau de Fires de Girona del 7 al 10 de març. Des d’un espai propi van mostrar al visitant l’oferta turística d’activitats a la natura i de turisme actiu, l’enogastronomia i també l’oferta cultural de la nostra destinació.

Girocàmping vol convertir-se en la fira de referència del sector del càmping i dels parcs de vacances del sud d’Europa. Els càmpings de la Costa Brava i el Pirineu de Girona són un referent de qualitat a l’àmbit mundial, i la ciutat de Girona es troba en una localització preferent a l’hora d’acollir una fira d’aquestes característiques.

El Patronat de Turisme i l’Associació de Càmpings de Girona treballen plegats per promocionar i projectar l’oferta turística de càmpings, autocaravàning i ciutats de vacances de la demarcació de Girona.