«From the World to Costa Brava & Girona Pyrenees»

Divuit vídeos testimonials projecten al món els valors i els atractius turístics de la demarcació de Girona a través de YouTube.


NOVEMBRE 2022

La campanya es compon de 18 vídeos testimonials protagonitzats per persones procedents en el seu origen de 15 països (el Regne Unit, França, Bèlgica, els Països Baixos, Irlanda, Suècia, Dinamarca, Itàlia, Alemanya, Eslovàquia, Estats Units, el Canadà, Austràlia, l’Argentina i Mèxic) que expliquen a l’audiència en el seu idioma originari per què han escollit viure a diferents localitats de la demarcació de Girona i, alhora, mostren i descriuen els valors i la idiosincràsia d’aquest territori. Aquests testimonis pretenen transferir en primera persona als seus conciutadans les bondats de residir, treballar i viatjar a la Costa Brava i el Pirineu de Girona i, d’aquesta manera, estimular i inspirar els potencials visitants a venir in situ a la demarcació de Girona. 

«From the World to Costa Brava & Girona Pyrenees» es difondrà progressivament a través de les xarxes socials del Patronat amb una durada de 20 setmanes a partir del 10 de novembre i fins al març del 2023. A través dels vídeos testimonials es donen a conèixer i tracten temàtiques tan diverses com les activitats a l’aire lliure, l’esport professional i amateur, la cultura, la natura, l’enogastronomia i el benestar, entre d’altres. Alhora, el projecte ha tingut en compte la diversitat de procedències dels testimonis que han participat en la iniciativa, així com la representativitat i la diversitat territorial.

Amb aquesta campanya impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona s’endega una nova fórmula de promoció en l’àmbit digital a través de la participació de prescriptors que complementa les actuacions que es fan des de fa més de deu anys a través d’influencers i bloguers en canals i portals digitals.

Clica per visualitzar les 18 càpsules testimonials i el clip promocional de la campanya «From the World to Costa Brava & Girona Pyrenees».

...
...
...
...