Fòrum Gastronòmic de Santiago 2010

Els productes gastronòmics i turístics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona participen al Fòrum Gastronòmic Santiago 2010 del 21 al 24 de febrer.


MARç 2014

Els productes gastronòmics, alimentaris i turístics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona tenen una presència destacada al Fórum Gastronómico Santiago 2010 que se celebra del 21 al 24 de febrer a Santiago de Compostel·la.

El Patronat de Turisme i la Diputació de Girona participen per quarta vegada en aquest fòrum gastronòmic –que enguany se celebra a Santiago de Compostel·la– amb un estand propi de 100 m2 des del qual promocionen el territori entre el públic general i els congressistes, a través dels productes alimentaris i turístics de la demarcació, l’exposició i venda de productes i nombroses degustacions.

Una vintena d’empreses gironines presenten més de 50 productes alimentaris a la fira i set col·lectius de cuina gironins realitzen sessions de show cooking per a grups reduïts a l’espai de Catalunya. Els productes de la demarcació presentats són: melmelades, anxoves, foie, salsifís, arròs, vi, oli, garnatxa, ratafia, vi, embotit, carquinyolis, etc.

El Fòrum Gastronòmic Santiago 2010, que se celebra durant quatre dies al Palau de Congressos i Exposicions de Santiago de Compostel·la, és una fira de productes alimentaris i un congrés per a professionals del sector i apassionats de la gastronomia. Aquest esdeveniment es converteix en el punt de trobada per a empreses agroalimentàries, cuiners professionals o restauradors d’arreu del món. La trobada de Santiago alterna la seva celebració amb el Fòrum Gastronòmic Girona que se celebrarà el 2011 tot seguint el mateix plantejament organitzatiu.